Mit csinálnak a bőrklinikán?
Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve be van nőve a körmöm a nagylábujjamon és már nagyon durván néz ki. Egyszer mentem el vele az otiba de ott csak jobban elrontják mert rá egy hétre ugyan úgy visszanő. Tegnap voltam magánorvosnál de nem kezdhetett bele mert először a gyulladást kell lekezelni és elküldött a bőrklinikára. Szóval az lenne a kérdésem hogy ott mit csinálnának?2014. júl. 23. 14:12
1/4 anonim válasza:
szerintem menj el valami tapasztalt gyógypedikűröshöz, nekem is ő hozta helyre. (habár nem tudom az a bőrgyulladás mennyire gázos már)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát nagyon gázos már be van gyulladva az egész lábujjam
2014. júl. 23. 15:16
3/4 anonim válasza:
A bőrklinikán leviszik a gyulladást. Valószínűleg fogsz kapni antibiotikumot és helyileg is kezelni fogják. Ha lemegy a gyulladás, akkor pedig valószínűleg az eredeti problémát is meg fogják oldani. Egy klinika sokkal jobb, mint az oti vagy magánrendelés, mert jóval nagyobb az eszköztára és általában az orvosok is tapasztaltabbak. Biztosan jó kezekben leszel.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válszt!
2014. júl. 24. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!