Gyanús hogy cukorbeteg vagyok, kinéztem egy patikát ahol csinálnak vércukroszint mérést, ez kb mennyi ideig fog tartani? Meg éhgyomorral kell menni?
Szerintem maga a mérés unalmas kérdés..
Ne egyél keményítőt, cukrot, hús és zöldségevő vagy. Mindegy hogy most cukorbeteg vagy-e, talán nem lenne butaság azt enni amit rendesen hasznosítani is tud a tested, nemdebár?
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó: elhiszem, hogy te is segíteni próbálsz, de ez számomra nem alternatíva, hacsak nem muszáj. Mellesleg most sem eszem egyszerű cukrokat meg édességet.
De ha teszem azt te cukorbeteg lehetsz, akkor miért eszel cukor polimereket amik kiváltják hosszú távon ezt a betegséget?
Meg amúgy is, ha tegyük fel nem vagy cukorbeteg, mert nem kell hogy az legyél de alapvetően kerülendőnek tartod ezt a betegséget, akkor is miért eszel keményítőt? Most mi a fontos?
Én nem mondom már senkinek, hogy így vagy úgy egyen/tegyen, mert felőlem bárki bármit csinálhat, teljesen igaz hogy semmi közöm senki magánügyéhez. Viszont azt nem értem amikor valaki tényleg olyan dolgokat eszik/úgy él hogy abból ma már nem titok milyen betegségeket fog okozni és közben tart a betegségtől.. dohányos a ráktól, gabonaevő az elhízástól/cukorbetegségtől.. miért csináljátok?
Én mondjuk eszem rizst. Elvben nem akarok beteg lenni, igazából nem is tudok félni a cukorbetegségtől, szóval.. belőlem szerencsére/sajnos hiányzik már így a félelem. Mondjuk annyi szénhidrátot nem eszem, meg nem is tervezek hogy megbetegedjek, de ma mégis ettem viszont el is gondolkodtam rajta, igazából nem nagyon érdekel.
De téged érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!