Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Endokrinológián mit csinálnak...

Endokrinológián mit csinálnak velem?

Figyelt kérdés
Túlsúlyos vagyok és anyukám beakar fektetni engem a Heim Pál gyermekkorházba. Ha valakiért hozzá megmondja mit csinálnak velem az Endokrinológián?
2014. máj. 26. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Vért vesznek, és kielemzik az eredményeket
2014. máj. 26. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Jól írja első. Vérvétel, hormonokat nézik.
2014. máj. 26. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Vért vesznek, vizsgálják ezzel a hormonokat, de ez nem jár befekvéssel.
2014. máj. 26. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Megvizsgálnak. Vérvétel, ultrahang, valószínűleg felveszik a biometriai adataidat is, ha a testsúlyoddal van a gond, majd a vérvételi eredmények alapján beállítják a gyógyszerezésedet, ha szükség van rá. Egyéb vizsgálatokat is csináltathatnak (nem az endokrinológián, de átküldhetnek más osztályra), ha indokolja az állapotod, de elsősorban vérvételre számíts, illetve ultrahangos vizsgálatra, de az nem fáj. Ha az UH problémát jelez, akkor későbbi vizsgálatok szükségesek (citológia), de erre ne legyen szükség.

Pajzsmirigynél biztosan ez a protokoll, mellékvesénél nem tudom, szoktak-e UH-ra küldeni. A vérvétel biztosan első.

2014. máj. 26. 19:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. máj. 26. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!