Miért vannak megsértődve az orvosok, ha beteg is utánanéz a problémájának?
Figyelt kérdés
Most magyarázza egy orvos a Klubrádióban, hogy milyen szörnyű, hogy egyre több beteg úgy megy hozzá, hogy megnézi az interneten a baját, és megpróbálja akár kezelni is. De máshol is hallom orvosoktól az azt 19. századi elvárást, hogy a beteg ne agyaljon, ne ötleteljen, hanem csak vesse alá magát az orvosnak és hajtsa végre az utasításait.
Szerintem inkább örülni kéne annak, hogy az ember foglalkozik magával, mert nem az orvos gyógyít meg, hanem ha beteg vagyok, nekem kell gyógyulni, ebben az orvos csak besegíthet. Nem beszélve arról, hogy rengeteget lehet olvasni róla, meg a saját családomban is tapasztalom, hogy az orvosok súlyos betegségeket sem ismernek fel, meg elhanyagolják a betegeket.
2014. júl. 23. 11:48
11/12 anonim válasza:
Azért, mert ha a beteg olyan nagyokos, akkor diagnosztizalja, a betegséget, és műtse meg magát. Minek akkor neki orvos?
12/12 anonim válasza:
Műtse meg magát. Mi van? Miért? Az orvos sem műti saját magát...vannak nálad bajok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!