SOS! Mi a bajom?
Sziasztok.Azzal a problémával fordulok hozzátok,hogy egy ideje "vagdosom" a kezemet.Vagyis inkább csak karcolom,de úgy hogy másnap már sebes,pedig nem véresre karcolom.És egyszerűen nem tudok rá okot adni,hogy miért csinálom.Valamikor okkal teszem,pl.szüleim elváltak,meghalt a kutyám aki 10 éve a legjobb barátom volt,sokan csúfolnak,utálom hogy pocakosabb vagyok és egyszerűen undortónak találom magamat.De általában nem ezért karcolgatom magamat,hanem mert (talán?) élvezem a fájdalmat amit magamnak okozom.És tudom hogy ez NEM normális..Anyukámnak és a testvéremnek nem szeretném elmondani.Egyrészt testvéremnek azért nem,mert elmondaná anyukámnak,aki teljesen kiborulna..És szégyenlem is amit csinálok.6 seb van a karomon,szerencsére még nem vették észre és nem is szeretném.Erről pedig eszembe jutott hogy még azért is szoktam karcolgatni magamat,hogy felfigyeljenek rám itthon,mert úgy érzem hogy senkinek sem kellek.És hogy "megérdemlem a fájdalmat".Psziholóhushoz sem szeretnék fordulni.Én úgy érzem hogy ez beteges...És kiváncsi lennék,hogy veletek előfordult-e már ilyen?!Ha igen,mitől van ez és mi is ez valójában? :(
14/L
Lehet köze van annak is ehhez,hogy egyik osztálytársam mindig ütögetett,rugdosott az iskolában...és teljesen elveszett az önbizalmam miatta..
De nem tudom :(
Sürgősen hagyd abba, mert ha elfajul akkor nagyon nagy bajban leszel. Tudom hogy úgy hangzik, mintha bolhát csinálnék az elefántból, de a pici karcolásból hamar nagyon durva vágások lesznek. Hidd el a legkevésbé sem jó dolog. Ha gondolod írj rám privátban. :)
14l
Köszönöm mindenkinek,abba fogom hagyni!:)
Próbálok helyette mást csinálni.. :)
Tényleg mindenkinek köszönöm a segítséget,rengetegen írtatok üzenetet is <3
Köszönöm:)
Így lesz!
mi a helyzet? írhatsz privátot ha gondolod
Velem előfordult már ilyen, elég sok következménye lett, jó is rossz is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!