Fáj a vállam, de nem tudom mitől lehet?
Figyelt kérdés
Fáj a vállam, de nem tudom mitől lehet?5 napja csak úgy elkezdett fájni a vállam. Nem tudom mi lehet ez vagy hogy mitől lehet, nem estem el és nem is csináltam semmilyen kemény fizikai munkát. Ha csak úgy lóg akkor csak kicsit fáj, ha vízszintesnél tovább próbálom emelni akkor nagyon fáj és nem is tudom tovább emelni. Mi lehet ez? A háziorvos esetleg tud segíteni? 17/f2014. júl. 19. 13:43
1/1 anonim válasza:
Több mindentől lehet, mindenképpen menj el a háziorvoshoz. Addig is esetleg próbálkozz fájdalomcsillapítással (Algopyrin, Algoflex).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!