Már lassan két hete elviselhetetlenül fáj a vállam. Miért?
Figyelt kérdés
Szoval nagyon fáj nem tudok egy éjszakát sem végig aludni reggel mikor megmozdítom belenyilal a fájdalom és ez igy megy késő délutánig amikor kicsit enyhül de reggel kezdődik ujra.
Van valakinek esetleg hasonló panasza? Vagy esetleg tud valami megoldást?
2014. máj. 14. 08:48
1/4 anonim válasza:
Masszíroztasd meg a gerinced, esetleg reflex talpmasszázs.
2/4 anonim válasza:
igen orvos... én most lábalok ki épp egy ilyen váll fájdalomból... napokig meg se bírtam mozdítani a kezem és a férjem bevitt a kórházba megnézetni... kiderült, hogy van valami kocsonyás anyag a vállban ami begyulladt... kaptam rá gyógyszert, (gyulladáscsökkentő 10 napig kellett szednem) + 10 alkalom fizikoterápia (tegnap telt le) + 10 alkalom gyógytorna... oda még most is járok... most 2 hét után még mindig érzem, hogy nem tökéletes, de már nem "őrülök" bele a fájdalomba, mert én se tudtam aludni se tőle... szóval ne várj! irány az ügyelet és nézesd meg mert magától nem fog elmúlni!!! persze nem biztos hogy neked is pont ugyanez a problémád, de ahogy leírod a tüneteid ugyanazok mint nekem voltak...
3/4 anonim válasza:
Az első válasz nagyon rossz. Vállfájást vállmasszázzsal kezelünk, nem gerincmasszázzsal, masszírozni meg tilos, ha akut gyulladásról van szó, ami itt igencsak esélyes. Krónikus vállízületi gyulladást lehet masszázzsal kezelni. Orvos lássa.
Gyógymasszőr
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. máj. 15. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!