Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már lassan két hete elviselhet...

Már lassan két hete elviselhetetlenül fáj a vállam. Miért?

Figyelt kérdés

Szoval nagyon fáj nem tudok egy éjszakát sem végig aludni reggel mikor megmozdítom belenyilal a fájdalom és ez igy megy késő délutánig amikor kicsit enyhül de reggel kezdődik ujra.

Van valakinek esetleg hasonló panasza? Vagy esetleg tud valami megoldást?

2014. máj. 14. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Masszíroztasd meg a gerinced, esetleg reflex talpmasszázs.
2014. máj. 14. 09:23
 2/4 anonim ***** válasza:
igen orvos... én most lábalok ki épp egy ilyen váll fájdalomból... napokig meg se bírtam mozdítani a kezem és a férjem bevitt a kórházba megnézetni... kiderült, hogy van valami kocsonyás anyag a vállban ami begyulladt... kaptam rá gyógyszert, (gyulladáscsökkentő 10 napig kellett szednem) + 10 alkalom fizikoterápia (tegnap telt le) + 10 alkalom gyógytorna... oda még most is járok... most 2 hét után még mindig érzem, hogy nem tökéletes, de már nem "őrülök" bele a fájdalomba, mert én se tudtam aludni se tőle... szóval ne várj! irány az ügyelet és nézesd meg mert magától nem fog elmúlni!!! persze nem biztos hogy neked is pont ugyanez a problémád, de ahogy leírod a tüneteid ugyanazok mint nekem voltak...
2014. máj. 14. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első válasz nagyon rossz. Vállfájást vállmasszázzsal kezelünk, nem gerincmasszázzsal, masszírozni meg tilos, ha akut gyulladásról van szó, ami itt igencsak esélyes. Krónikus vállízületi gyulladást lehet masszázzsal kezelni. Orvos lássa.

Gyógymasszőr

2014. máj. 15. 06:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. máj. 15. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!