Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 15 éve szedett,15 mg-os...

15 éve szedett,15 mg-os Dormicumról elvágólagosan mennyi idő alatt lehet leszokni? 3 napja nem szedem, hajnali 4-kor tudok csak elaludni - egyelőre.

Figyelt kérdés

2014. júl. 16. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
15 mg elég sok, főleg ennyi év után. Csoda, hogy csak alvászavarok formájában jelentkeztek tünetek. Azt javaslom, hogy keress meg egy értelmes szakembert, aki segít a leszokásban. Leginkább pszichiátert (nem azért, mert "bolond" lennél, hanem mert nekik van a legtöbb tapasztalatuk a nyugtatókkal és a róluk való leszokással kapcsolatban).
2014. júl. 16. 22:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Alapból természetes lenne, hogy pszichiáter segítségét kérjem, de ezt most képtelenség megtennem: nyáron, három kicsi mellett. Ezért fordultam a fórumhoz, miheztartás végett. Ha valaki azt mondaná, 2, 3 vagy 4 hét, akkor könnyebben és türelmesebben viselném a dolgot és látnám a végét.

2014. júl. 16. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennyi év után szerintem nem hetekbe,inkább hónapokba esetleg évekbe gondolkozz.
2014. júl. 17. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz,én 51 évesen lendormint szedek,hogy helyt tudjak állni a munkahelyen nem tudok mit csinálni.van amikor benyomnak éjszakába,hajnalba,nem tudok ráállni egy életritmusra.Előfordul.hogy egy nap heti pihenő van,zsinórba hajnal fél 6ra megyek.Ez nagyon nehéz,az ellazulás művészetét el kell sajátítani,kellemes lágy zene stb.Ha ingerült ,feszült az ember ez sem megy.Az idő a legjobb gyógyszer.
2014. júl. 28. 20:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Eltelt két hónap. Jelentem a rengeteg drukkernek: sokkal jobb.
2014. szept. 12. 00:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki!!
2014. szept. 12. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!