A Sotret tabletta kinél mennyi idő után mutatott javulást? Én napi egy szemet szedek, eddig hat darabot szedtem be. Egyelőre nem igazán látok javulást, DE TUDOM, NEM AZONNAL HAT.
kedves utolsó!
inni lehet rá,orvosomat is megkérdeztem,s tapasztaltam is,csak nem szabad teljesen leinni magunkat!
én immáron harmadik hónapja szedem,eddig napi 20mg volt az adagom,de mivel nem volt tapasztalható javulás,ezért egyik nap 40 mg-másik nap pedig csak egy tablettát kell bevennem,írt fel többféle gyógyszert is,duacot,fucidint,s most baneocint,mellékhatásai eléggé előjönnek,egyénfüggő hogy kinél hogy hat,mivel azért nem olcsó remélem hatni is fog nem csak szedegetem és tönkremegy a szervezetem és ugyanolyan "szép" maradok.Előtte voltam már kozmetikusnál,próbáltam zinerytet,s még sorolhatnám,kezdem azt hinni hogy már semmi se fog segíteni:(
4. hónapnál láttam feltűnő változást. Napi 20 mg az adagom. Legjobb döntésem volt, hogy elkezdtem szedni, semmi más nem segített eddig! Most tartok a 6. hónapnál és egyre szebb...
Valóban vannak mellékhatások:
-fejfájás
-száraz bőr, szem, orr, száj -->állandóan bereped, és óránként kenegetem.
-izomfájdalom
-fáradtság
DE ennek fejében szerintem megéri!!! Kitartás kell hozzá.
Újra írok :) Most lesz 4. hónapja, hogy szedem a gyógyszert, inni ittam...nem sokat, de azért hetente egy pohár bor azért megengedett remélem...:) Most megyek, majd vérvételre kiderül mennyire volt káros. Javulás nálam továbbra is tapasztalható. Napokban nézegettem a tavaly nyári képeimet, tele voltam pattanásokkal, alapozó nélkül soha nem mentem sehova. Most már nem is használok alapozót egyáltalán, olyan jó :)
Mellékhatások: Száraz száj, orr, szem, fényérzékenység,korpásodás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!