Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez nagyon furcsa...

Mi lehet ez nagyon furcsa allergia, és egyelőre nem tudom mire?

Figyelt kérdés

a helyzet a következő: kb 2 hete elkezdtem iszonyat viszketni különböző helyeken a lábamon. a viszketés azóta már mindenhol van, és úgy néz ki h egyszercsak elkezdek viszketni de nagyon, megvakarom ott kipirosodik és apró szemölcsök lesznek azon a területen, amik nagy része visszahúzodik de van ami megmarad. nem is annyira a szemölcs a gond, hanem az az iszonyatos fájdalom ami viszketés-vakarás fázisában van...

mi lehet ez? nem váltottunk se mosóport, se semmit... nem kezdtem el semmi mást enni.

én melegallergiára tippelek, mert pl mikor melegvizbe ülök akkor nagyon "fáj-viszket" lábam, és pl mikor kimegyek a napra akkor meg vizsket a karom...

de nem csak ilyenkor van, hanem légkondis szobában is...

2012. aug. 21. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk elmehetnél bőrgyógyászhoz, mert ez még simán ekcéma is lehet, de ott végeznek allergia tesztet is, szóval hajrá, kérj időpontot.
2012. aug. 21. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mindenre lehetne voksolni,meg ahhoz látni kéne a bőrfelületedet,menj bőrgyógyászhoz!
2012. aug. 21. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Atópiás dermatitisz, vagy allergia bármire, amire nem is gondolnál.
2012. aug. 21. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!