Ez lehet gerincferdülés miatt?
Figyelt kérdés
Például ha a hátamon fekszem, nem tudom kinyújtva a lábamat a hasamig emelni, továbbá nem tudok álló helyzetben egyenes térddel előrehajolni, stbstb. Állhat ezeknek a hátterében a gerincferdülésem (nincsenek fájdalmaim, de tudok róla, hogy van), vagy extrém módon nem vagyok hajlékony?
18/L
(Remélem érthetően írtam le a problémát. :D)
2014. júl. 9. 20:45
1/4 anonim válasza:
Igen, persze, hogy a gerincferdülés miatt van. Azért nem vagy hajlékony. Sajnos nekem is ez van.
2/4 anonim válasza:
én is gerincferdüléssel élek, és azt mondom, cseppet sem vagy hajlékony :D Tesiórán figyelj oda a nyújtógyakorlatokra, és ha kell otthon is gyakorolj, vagy ha tudod, tesiórán szánj rá több időt a nyújtásra. Fontos, hogy bemelegítés nélkül ne állj neki a nyújtásnak, mert az nem fog használni.
(23, lány és gerinckergüléssel szuper hajlékony vagyok)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugodtam. :D Tesiórám már nincs, de mostanában itthon tornázgatok, remélem fejlődök valamennyit.
2014. júl. 9. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!