Meddig fog még hullani a hajam? Kérlek adjatok valamilyen tanácsot!
Figyelt kérdés
Télen leszívattam szőkére és 3 hét múlva visszafestettem barnára. Mivel nagyon gyorsan kopott a hajszínem, ezért 3-4 hetente festettem. 1 hónapja viszont elkezdett rettenetesen hullani a hajam. Már két hónapja nem volt festve, nem értem, hogy miért pont most kezdett el hullani?2014. júl. 8. 18:37
1/5 anonim válasza:
En tavaly nyaron szivattam le a hajam (festett fekete volt),de csak a toveig jutottam el,annak is a feleig,mert eszmeletlenul elkezdett marni es egni.Gyorsan lemostam,egyszerre visszafestettem,de csak barnaval,mert az volt csak a boltban akkor.(micsoda veletlen-.-).Aztan ra egy honapra befestettem feketere,es karacsony ota nem festettem.Nekem a mai napig hullik meg,de mar nem annyira.Vegyel vitamin tablettat a hajadra.Nekem attol kezdett helyre jonni.De ne kiserletezz ilyen olyan hajpakolassal mert rosszabb lesz.Tapasztalat.inkabb vegyel egy jpbb balzsamot es het egyszer hasznald a vitamin melle.Szoval a kerdesedre valaszolva es magambol kiinulva 6-8 honap kell amig nagyjabol helyre fog allni.
2/5 anonim válasza:
Bocsi valamiert nem veszi be a betuket.Szoval egy heten egyszer balzsamozz :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ez tényleg hasznos volt! Én attól félek a legjobban, hogy kopasz leszek vagy foltos... Ez ugye nem fordulhat elő?
2014. júl. 8. 18:48
4/5 anonim válasza:
En is azt hittem,hogy kopasz leszek vagy foltos.de ne aggodj nem leszel az :) en sem lettem az,es ez csak egy volt a sok kiserletezesbol. :D de soha tobbe nem fogom szivatni sem en sem fodrasz :)
5/5 anonim válasza:
Ja meg valami.En neha 1honapban egysuer par honapig hasznaltam a ricinus olajat.de csak hajkozeptol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!