Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet és mi a megoldás rá?

Mitől lehet és mi a megoldás rá?

Figyelt kérdés

Voltam kardiológusnál mert nagyon fájt a mellkasom. Csak azt állapították meg akkor hogy 2/6os szívzörejem van. Kaptam egy 24 órás ekg holtert és ezzel már kiderült más is. Egész nap 180-196 a pulzusom. Már akkor 100 fölött volt amikor még fel sem ébredtem. Kaptam rá gyógyszert de nem vált be mert nagyon rosszul lettem tőle (hányinger) és azt mondták hogy akkor nem fognak kísérletezni, panasz esetén kontroll. Az a gondom hogy alig mozgok egy kicsit és máris kifulladok. És folyamatosan szédülök és beszúr a mellkasom de nem ugyanazon a helyen. Mostanában meg a bal kezem remegése is hozzájött a panaszaimhoz.

Mit tehetnék? Mi bajom van? Kardiológián, tüdőgondozóba nem találtak semmi olyat ami gond lenne.

Kérlek segítsetek!

18/L

2014. júl. 5. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Kórházi kardiológus kell a problémád miatt. Legjobb lenne ha a Szívkórházba mennél be és keresnél egy orvost, aki szívultrahangot is csinálna és beállítaná a gyógyszeres kezelésed. Ennyi nem maradhat a pulzusod, és vannak már korszerű gyógyszerek. Sima kardiológián nem biztos, hogy megállapítják a bajt.
2014. júl. 5. 22:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Ultrahangot is csináltak és nem találtak semmit. Lehetséges hogy mégis van ott valami nem odavaló?
2014. júl. 5. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!