Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez és mitől? - többi...

Mi lehet ez és mitől? - többi lent.

Figyelt kérdés
reggel arra ébredtem,hogy nem kapok levegőt,majd kis idő után észre vettem,hogy nehézkes a forgolódás és a jobb derekam nagyon fáj(nyilaló,égető érzés). felültem,próbáltam kiegyenesedni, de egyből kidobtam a taccsot,és ez van minden alkalommal,ha próbálkozom.. a fekvés nagyon fájdalmas, az ülés elviselhetőbb, de csak ha be vagyok görnyedve

2014. máj. 28. 06:47
 1/1 anonim ***** válasza:

nehézkes forgolódás,derék égető fájdalom, hányinger ez bármi lehet főleg ha jól olvasom több alkalommal volt ilyen és ülve jobb akkor szerintem vakbélgyulladás vagy sérv gyanús de nem tudom pontosan Minden esetre azonnal fordulj dokihoz mert ezek a tünetek főleg a gyakori hányás már nem vicces,

lehet csak egy influenza ami ráhúzódott a derekadra ezt tényleg csak doki tudja megmondani

2014. máj. 28. 23:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!