Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj a végbélnyíláso...

Mi lehet a baj a végbélnyílásommal?

Figyelt kérdés

Úgy karácsony tájékán ez történt velem: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__5690..

Most pedig úgy érzem, mintha egy dudor nőtt volna a végbélnyílásomon, kb. mint egy nagy pattanás. Először arra gyanakodtam, hogy aranyér, de akkor elvileg fájnia kellene szarás közben, viszont én nem érzek semmi különöset(azt leszámítva, hogy nap közben néha olyan érzésem van, mintha egy kis darab fekália lógna ki a seggemből). Aztán arra gondoltam, hogy végbélrák, mivel sok tünetet felismertem, viszont az nem ilyen gyors, 2 héttel ezelőtt még nem volt ott semmi, és a tünetek nagy része már 3 éve megvan. Mit csináljak ? Magától elmúlik, vagy nézessem meg ? Egyáltalán ezzel melyik osztályon foglalkoznak ?

2010. jan. 5. 21:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
barátom vegyél a kezedbe egy tükröt kapcsolj nagy lámpát és tárdfel mit látsz mihez hasonlit mijen szinü pontosan holvan pl. ha nem huzod szét akkor is látod ,nekem legalább 13 szor vágták ki a külsö aranyeres csomomat ami hol 9,oránál vagy ép 5,ora irányába volt és hol borsonyi hol babszemnyi,ha et ugy néz ki mint egy jokis vérhojag és ha öszehuzod a feneked jobban érzed a fájdalmat,a fájdalom atol is függ mijen közelvan ép idegszál amit nyom ,tt.zl.
2010. jan. 7. 20:10
 22/22 anonim ***** válasza:
többféle végbélbetegsére mondják hogy aranyér,tt.zl.
2010. jan. 7. 20:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!