Idén megyek 8. -ba . Szerintetek a 160 cm már magasnak számít?
Figyelt kérdés
A nővérem 155 cm,és úgy irigylem!Annyira szeretnék kb. akkora lenni mint Ő!:( . Már sokan a fejemhez vágták,hogy "hűűű de magas vagy!!" ,és most kíváncsi vagyok mások véleményére is!
(Szeretem a magassarkúkat,de félek hordani,mert akkor még magasabb vagyok,és még szemrehányóbb megjegyzéseket kapok!)
2014. júl. 1. 20:21
1/7 anonim válasza:
Akkor én mit mondjak? Most megyek 7. Be és 166 cm vagyok... 12/L
3/7 anonim válasza:
uristen, de sok gondotok van...szerelem, szex kategória.
NEM számit magasnak!
4/7 anonim válasza:
165 cm szeriem az ideális, 160 még alacsony is. De alapjában véve ez egy átlag (ha nem alatti) súly.
177/80/17/f
5/7 anonim válasza:
úristen :DD nagyon pici vagy én 170 cm vagyok és most megyek nyolcadikba és a tornasorban kb én vagyok az ötödik :DDD alacsony vagy.
6/7 anonim válasza:
Nem számít magasnak. Szerintem olyan 170cm leszel, az pont jó.
7/7 anonim válasza:
dehogy leszel 170... :D
nagyjából 8. óta nekem is 160 köröli a magasságom, ekkora maradsz, ez alacsonynak számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!