Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek a 173 cm körüli lányok is bejönnek még? Vagy nektek ez már magasnak számít?
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 16:22
2/8 anonim válasza:
Nekem ez jó lenne, de mindig alacsonyakat fogok ki :(
3/8 anonim válasza:
Mivel magas vagyok, nekem mindegy.
4/8 ShapeShifter válasza:
nekem addig mindegy, amíg nem magasabb nálam :) (178)
5/8 anonim válasza:
Nekem bejön és tetszik is, ha magas egy lány! 178 vagyok, Szóval ja :) Amúgy nem szeretem az ilyen töpörödött kerti törpe lányokat. Min 165 cm legyen!
6/8 anonim válasza:
Magasság tekintetében az tetszene a legjobban ha nagyjából velem egy magas barátnőm lenne (mondjuk +-5 cm). Csak sajnos a nők nem gondolják így:(
24F (174 cm)
7/8 anonim válasza:
nem, a 192 centimhez az már nagyon magas ;)
8/8 anonim válasza:
Nem, sőt tökéletes lenne, 193 cm magas vagyok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!