Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
175 cm az eleg magasnak szamit a noknek?
Én 170 centi vagyok és lány.Bár én nem érzem elég magasnak magamat mert az unokatesóimhoz képest még mindig törpe vagyok :S Az unokatesóim kb.180-190 centi körül lehetnek.
Szerintem ez a normál magasság a 165-175 centi.
Márha pasi akérdező :D
Ha lány vagy akor találasz magadnak egy magas pasit.Én egyszer azért nem jártam egy pasival mert jó nézet ki meg minden aranyos volt meg kedves csak kb. 5 centivel volt alacsonyabb nálam és nem tudnám elképzelni magamat mellette :D Nekem csak a nálam magasabb pasik jöhetnek szóba
hááát nem számít magasnak, de nem baj annyira. én 175 cm vagyok, lány. viszont az egyik legszebb fiú, akit láttam, alacsonyabb volt nálam, de gyönyörű arca volt és hihetetlenül sudár.
sztem ha választani kéne egy izmos és egy magas pasi közt, azért a nők nagy része a magasat választaná...(sőt keveset ismerek, akiknek a nagyon kigyúrtak bejönnek) biszont a legtöbb lány 170 cm max, és nekik már viszonylag magasnak számítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!