Szerintetek egészségesen élek?
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
21 éves lány vagyok szerencsére két év dohányzásról sikerült leszoknom. 4 hónapja ráálltam hogy minden étkezéshez eszek zöldséget, napi ötször étkezem , illetve mindennap eszek legalább kétszer gyümölcsöket is. Napi egy nyers sárgarépa szintén benne van étrendembe imádom a sárgarépát! :)
Nem dohányzom, alkoholt sem fogyasztok csak Vasárnap ebédnél egy pohár vörösbort mivel annyi egészséges is reggel este tornázom . Szerintetek egészségesen élek?
Ja és minden héten legalább egyszer eszek halat nagyon szeretem, illetve sok fehérjét sajtot,stb. Szénhidrátokat kicsit csökkentettem cukor helyett mézzel ízesítem a reggeli kávémat és nagyon finom!!:) szerintetek jó ez az életmód?ja és 3 l vizet iszok naponta
Mondjuk sokkal, vidámabb és energikusabb vagyok illetve a tanulás is gyorsabban megy.
Bocsi,a sok szövegért :)
hát lehet igazad van majd elválik , hogy bírom :)
köszönöm mindenki válaszát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!