Mért állt le a babám szíve a méhemben mikor a doki azt mondta hogy szépen fejlődik? (2 hónapos voltam vele, és egészségesen élek).
Figyelt kérdés
2009. jún. 21. 18:41
1/5 anonim válasza:
Az ilyesmit nem lehet megmagyarázni, bárkivel megtörténhet, bármilyen életvitel mellett.
2/5 anonim válasza:
Az első 12 hétben a "minden vagy semmi" törvénye érvényesül.Valószinűleg, olyan betegsége volt amit Uh-on még nem látható,de az ő fejlődésében a továbblépés már nem volt lehetősége.Ez sajnos nem mindig az anyuka életmódjával magyarázható.Ne add fel,biztos a következő babával minden rendben lesz!!!
3/5 anonim válasza:
Én is elveszítettem az első babám 26 évvel ezelőtt. Azóta két felnőtt gyerekem van. Nyugodj meg, semmi sincs ok nélkül.
4/5 anonim válasza:
Azt hiszem félreérthető voltam. Nem az életviteledre gondoltam, hanem arra, hogy ha akkor nem veszítem el a terhességemet, a nagy lányom, akire nagyon büszke vagyok, nem születhetett volna meg. Utolsó voltam.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt!
2009. jún. 22. 06:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!