Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan kerülhetném el a lelki...

Hogyan kerülhetném el a lelki összeomlást ami fenyeget?

Figyelt kérdés

Részben egyedül vagyok, de most nem mert itthon van anyám és annyira kikészített hogy sírok.. a mai napon az történt hogy már reggel le lettem hordva mindenféle büdös r_hadéknak mert pénzt mertem tőle kérni hogy el tudjak menni fogorvoshoz.. na mindegy jött a délután szintén elmondott mindenféle r_hadéknak mert hogy ő neki mennyire nehéz mert iskolába kell járnia és hogy én semmit nem csinálok csak itthon vagyok( ami részben igaz mert nem találtam még megfelelő munkát) de főiskolára szeretnék menni szeptembertől szóval nem tudok akármilyen három műszakos állást elvállalni amit megpróbáltam de sajnos nem kivitelezhető az iskola miatt.. Na mindegy mesélem tovább, jött megint a szokásos dumája közben hogy bánja hogy megszült miért vagyok a világon d_glenék már meg és társai itt már kezdtem kiakadni persze erre nem tudtam szépen reagálni ezért én is a fejéhez vágtam egy két dolgot. Majd kicsit lehiggadt a légkör mondta.. mondta nem mondta hanem ordibált velem hogy t_karodjak ki elmosogatni vagy eltakarít innen és nem lakhatok az ő házában mehetek az utcára élni és nem érdekli miből, na én ráhagytam inkább kimentem elmosogatni nem figyeltem annyira és ment ki víz a földre meg ugye elég koszos lett a mosogató amiért szintén úgy elkezdett velem ordibálni mint előtte és kezdek összeomlani nem bírom, komolyan nem tudom elviselni és azt érzem meg akarok rohadtul halni ha itthon van egyszerűen pusztító hatással van rám. Most is bevettem három nyugtatót de képtelen vagyok lenyugodni úgy érzem most hogy minden akkor lenne a legjobb ha meg halék..

és még ez a szar is 10-szer fent akad a trágárság szűrön annyira elegem van.

2014. jún. 30. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem is lehet elviselni, úgyhogy a legjobb lenne, ha elköltöznél anyádtól, mert senki nem akarna ilyen légkörben lakni. Nem hiszem, hogy van más lehetőséged.
2014. jún. 30. 15:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom ezzel tisztában vagyok itt a pillanatnyi megnyugvásról lenne szó de még mindig nem bírtam lenyugodni és már iszonyatosan fáj a fejem is...
2014. jún. 30. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Tűrj.

Sajnos pontosan tudom miről beszélsz.Ha majd elköltözöl jobb lesz.Addig nem tudsz mit tenni ellene,ami ellen meg nem tudsz mit tenni azzal nem érdemes idegesíteni magad,jöjjön aminek jönnie kell,úgysem tudsz mit tenni.

Tudom,hogy mennyire fáj,de túl kell élned.

(TÚL KELL ÉLNI MINDENT)

2014. jún. 30. 16:06
 4/4 A kérdező kommentje:
részben jobban vagyok..
2014. jún. 30. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!