Hogyan kerülhetném el, hogy holnap mennem kelljen vizsgázni?
Szitu: szociális fóbia, félek a tanároktól, van egy akitől különösen rettegek, alapból nem bírom a vizsgahelyzeteket (érettségin is kivertem a hisztit, sok embert leordítottam).
Már eldöntöttem hogy nem megyek, ne próbáljatok lebeszélni. Nem akarom leégetni magam. Már most rosszul vagyok, hányingerem van. Nem akarom kiverni a hisztit reggel mert nem akarom idegesíteni a szüleim... Valahogy negyven fokos lázat kéne csinálnom reggelig, vagy nem tudom, kellene valami nagyon jó ötlet... Légyszíves segítsetek, már ki vagyok merülve teljesen.
Hát igen erre is gondoltam, de szerintem ennyi nem lenne elég a szüleim meggyőzésére. =/
Amúgy sehogy. Tudom hogy így kidobok az ablakon egy egész évet, de végül is annyi energiát nem fektettem bele, hogy sajnáljam. Majd elvégzek egy másik képzést, ha "megjavulok".
Hát az a baj, hogy a szüleim visznek el, meg amúgy is jó a kapcsolatuk a tanárokkal, tuti felhívnák őket egyébként is.
Egyébként köszönöm, hogy próbáltok segíteni.
izééééé a szüleid visznek vizsgázni? meg magyaráznod kéne nekik, hogy miért nem mész?
Azért ugye tudod, hogy ez nem normális? elmúltál 18, a azüleidnek ideje lenne, ha elengednék a kezed. (már értem az összes fóbiádat, szépen belédnevelték.)
tehát rázd meg magad, mondd, hogy egyedül mész, menj be és tedd le azt a rohadt vizsgát.
Pont azért visznek, mert ilyen bajom van, azt hiszik, hogy ezzel segítenek.
Akkor majd kitalálok én valamit. =S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!