Ha naponta 2-3 órát süttetem magam, azért hogx világosabb legxen a hajam mennyivel lesz világosabb nyár végére?
Figyelt kérdés
Délutâni napon kb 4-7-ig szünetekkel. Mennyivel lesz vilàgosabb az alapbol sötètbarna hajam nyár vègère? Ugye nem lesz teljesen világos, csak vilàgosbarna?2014. jún. 27. 17:15
1/3 anonim válasza:
Ez hajlam. Én pl ennyi napozástól szőke leszek nyár végére, de van akinek meg se kottyan. Az viszont biztos, hogy egy kellemes kis bőrrákra jó eséllyel pályázol így, akárhány faktoros naptejet kensz magadra.
2/3 anonim válasza:
Pihe-puha, sötétszőke babahajam van, egy fél óra elég volt a Tiszán, hogy most tejfölszőke legyek :/ Soha nem mennék ezrét a napra...
3/3 kicsikosi válasza:
Nagyon sokat vagy napon, sokkal kevesebb is elég lenne. Nekem ősszel és télen szőkés barna a hajam, amikor elkezd melegebben sütni a nap akkor citromlevet teszek rá és úgy ülök ki a napra. Addig vagyok kint amíg meg nem szárad ( kb 1 óra ) és nagyon szépen világosodik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!