Augmentint szedek 14 darabot írt fel az orvos 1 hétre. És szombaton lesz egy buli. Szóval?
Figyelt kérdés
Szombaton ugye lesz egy buli én tisztán emlékszem hogy az orvos azt mondta hogy már nem kell szednem csak a probiotikumot amit felírt mellé és az anti biotikumot meg nem. És azt tervezem hogy a maradék 4 szemet nem veszem be. Csak a probiotikumból. És ha most szerda reggel még bevettem de a többit nem fogom. Hétvégén ihatok sört? Töményebbet amúgy se akartam csak beszélgetős italt.2014. jún. 25. 21:28
1/3 anonim válasza:
antibiotikumot végig kell szedni különben semmit nem ér... nem véletlenül 5 és 7 nap a szedési idejük... ne hagyd abba szedd csak be végig amíg kell!!! ha jól számolom, szombaton már úgysem vennél be belőle nem? akkor meg nincs gond, nyugodtan ihatsz ha aznap már nem vettél be gyógyszert... probiotikumot se kell akkor bevenned... én gyerekkoromban nem volt még probiotikum, anélkül se lett semmi bajunk :)
2/3 A kérdező kommentje:
A remek szervezésnek hála kiderült hogy pénteken lesz a buli. Elnézést!
2014. jún. 25. 21:40
3/3 anonim válasza:
Semmiképpen nem szabad abbahagyni, mert visszaesel. Az antibiotikumokat szándékosan csomagolják bizonyos tablettaszámban, addig kell szedni. Ez nem úgy működik, mint egy lázcsillapító, hogy ha már nincs lázam, nem veszem be. Viszont arról egy szó sincs a betegtájékoztatóban, hogy ne lehetne mellé alkoholt inni. A buliig meg amúgy is elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!