Mit csináljak a pattanásokkal?
Sajnos ezen csak az idő segít. Ha lány lennél, akkor javasolnám az alapozást, de fiúként is megpróbálhatod, ha észrevétlenül el tudod dolgozni.
Sajnos a szervezeted hormonális változása ellen nem sokat tudsz tenni, ha nem akarsz erős gyógyszereket szedni, és ha csak pár pattanás van, akkor teljesen felesleges is. Kitartás, el fog múlni pár év alatt. Tudom, ez nem vigasztal, de talán kozmetikus tud segíteni.
Tejet, tejterméket fogyasztasz? Nekem olyan kinyomhatatlan, mély pattanásaim szabályszerűen akkor jöttek ki, ha sok tejet ittam. Miután leálltam vele, el is tűntek. Nagyon nincs megegyezés a bőrgyógyászok között, hogy az étrend okozója-e a pattanásoknak, de személyes tapasztalat alapján abszolút lehetséges. Finomított cukros üdítőkkel, édességgekkel szintén előfordulhat. Próbáld ki 1-2 hétig, hogy ezek nélkül változik-e a bőröd állapota.
A fablon gélt sokáig hagyd a bőrödön, hogy a tisztító anyagok mellett a jótékony összetevők is tudjanak hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!