Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így jó?

Szerintetek ez így jó?

Figyelt kérdés

Egy rossz jegyet kaptam az iskolában (2-est) ezért megvonták tőle a számítógépet tv-t ezzel semmi gond...de megvonták tőlem a hangszeremet.Egy fontos dolgom lenne hétvégén (amit jól tudnak.) amihez kell gyakorolnom.

szerintetek ez igazságos...??ha nem akkor mit mondjak?

2010. jan. 4. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egy hibáért egy büntit adnék.Azért egy ketteske nem a világvége.
2010. jan. 4. 17:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha a hangszeren, sokat tanultál már és befektetted sok energiád, vagy egyáltalán örömmel csinálod, szerintem ez akkor így nem igazságos!!! Oké tv számitógép sata sata.. de a hangszer... ha nagyon szeretsz játszani rajta, és nem gyakorolhatsz, hát mit mondjak.. ezzel azt rontják hogy nem leszel általánosan művelt ezért írom most ezt, mivel düh jött ki belőlem, hogy megvonni egy gyerektől a hangszerétől... Szerintem azt mondd hogy anya apa!Kérlek titeket, ígérem kijavítom azt a jegyet, és nagyon sajnálom, de egy dolgot el szeretnék mondani... az okés hogy meg vagyok monva a géptől és egyéb dolgkotól, megértem!!! De NAGYON jól tudjátok hogy nekem hétvégére gyakorolnom kell! Így milyen szülők vagytok ti? Nagyon kérlek titeket szépen, hogy hadd játszhassak a hangszeremen, mert nekem ez fontos!! Nagyon remélem hogy ez hatásos lesz kedves kérdező!!! Hajrá!
2010. jan. 4. 17:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sem tették jól. milyen hangszer amúgy?
2010. jan. 4. 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

hát azért többet kellene erről tudni: ha azért kaptál egyest mert egész szünetbe mondták hogy pl tanulj meg x dolgot mert szünet után felelés lesz akkor azt mondom jogos, de ha egy sima kis doga akkor nem, főleg hangszer meg a gyakorlás se tölti ki a teljes szabadidődet..beszélj velük mindenképpen

amúgy meg nem netezni el vagy tiltva tőle:D:D

2010. jan. 4. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért hiszik azt a szülők, hogy ettől a gyerek jobban fog tanulni? Ha nem tanul, hát így járt, magának tanul, nem a szülőnek. Szerintem nem jogos a hangszermegvonás, bár én a számítógépes megvonást is sokallom egy kettesét.
2010. jan. 4. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
gondolkozz ember miaz, hogy magadnak tanulsz? ???????????? a szülö mindennap üljön oda a gyerekkel az asztalhoz ott legénykegyen ne akkor mikor 2 kap az a szülö,tanár,gyerek hibája tehát legbünöseb a szülö a gyereknek megkel adni azt,hogy lássa szülött is érdekli az ö eredménye és a legkedvesebet nem szabad elveni mert az gyötri egyfojtába utálni fogja az egészet aztán a szülö, hogy lesz büszke a gyerekre,mutatnikel neki hogy szeretjük látod hogy menyit irtam mert nekem fontos hogy a gyereked ne legyen roszkedvü il tanuló. tt.zl.
2010. jan. 4. 22:53
 7/11 anonim ***** válasza:

"gondolkozz ember miaz, hogy magadnak tanulsz? ??????"

Úgy értem a magadnak való tanulást, hogy nem a szüleidnek lesz jobb, ha te tanulsz, hanem magadnak teszel vele jót. Ha nem tanulsz, akkor nem sokra viszed, ami a te hibád, mert nem tanultál.

2010. jan. 5. 16:56
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
de gyerekorban nem érziát,hogy mije tanulatlan felnötleni tt.zl.
2010. jan. 5. 18:40
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

Na a 2. hozzászóló szívből (vagyis dühből) beszélt. + pont Neki és tegyél úgy, ahogy Ő mondta...

4. hozzászóló: "amúgy meg nem netezni el vagy tiltva tőle:D:D"

Szerintem haverjánál írta kia kérdést :D, Vagy a haverja írta ki a kérdést, vagy a tesója, vagy stb :)

2010. márc. 7. 19:51
 10/11 anonim válasza:
XD 2 ez nagyon rossz vicc akkor nagyon szigorú lehetnek a szüleid én ha 1-t visszek haza nem büntetnek meg csak rámszólnak és kikel majd javítanom ennyi
2010. szept. 9. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!