Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez azért lehet, mert sokáig...

Ez azért lehet, mert sokáig ittam kávét üres gyomorra?

Figyelt kérdés
szóval körülbelül egy éve kávézok, reggel amikor felkelek és délután. suliidőben mindig éhesen keltem, és üres gyomorra ittam a kávét, és utána ettem a suliban. amióta szünet van mindig kávézás előtt eszek valamit, de van hogy miután megiszom a reggeli vagy a délutáni kávét elkezd menni a hasam.. ez amiatt van mert sokáig üres gyomorra ittam kávét, vagy valami más lehet?

2014. jún. 24. 10:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Sokakra ilyen hatása van. Beindítja a bélműködést, aztán gondolom kivisz mindent, azt is, ami frissen került be, vagy nem tudom. :D Meg vízhajtó hatású is ugye.

Ha nem veszélyes mértékű a dolog, akkor szerintem nincs baj, kicsit érzékenyebb rá a gyomrod. Esetleg próbáld ki fordított sorrendben, hogy előbb iszod a kávét, utána eszel.

2014. jún. 24. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!