Asztmásan sportolni?
Figyelt kérdés
Asztmás vagyok, de szeretnék sportolni. Szerintetek mit válasszak? Az orvosom is azt mondta, ahhoz, hogy tünetmentes legyek, és használjanak a gyógyszerek, rendszeres testmozgásra van szükségem.2010. jan. 3. 17:16
1/4 anonim válasza:
Az egyik barátom is asztmás és neki az úszást ajánlották =) próbáld ki te is ;)
2/4 anonim válasza:
Én is asztmás vok és nekem is azt mondták hogy mozogjak! Ha nincs éppen tüneted akkor sportolhatsz!
3/4 anonim válasza:
én kézilabdázok, és nekem is az eggyik csapattársam asztmás és csak valami asztma spayt kell fújni a szájába meccsek, edzések előtt és semmi baja nincs
4/4 anonim válasza:
Én 2éves korom óta vagyok asztmás.. karatéztam 3évet, judoztam..bár ezt csak keveset. Mostanában futni járok, és kondiban súlyzós edzés+kardio
szerintem amúgy bármit választhatsz.. és sem bírtam eleinte a keményebb edzést, de csak hozzá kell szokni a szervezetednek..
Bár ha valaki nagyon keményen asztmás annak az úszást ajánlom énis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!