csak délután kettőig eszek szénhidrtátot (kisebb bűnbeesésekkel), azt is mértékkel és egyébként főként normális főtt ételeket szoktam enni. kettő után meg csak húst és zöldséget főzelék formájában vagy nyersen is. naponta háromnegyed órát intenzíven, pihenőidő nélkül edzek (Norbi aerob videóval), ezen kívül esténként néha elmegyek futni vagy biciklizni és hasizom erősítő gyakorlatokat is csinálok. a napi 2 liter folyadékbevitel is nagy szenvedések árán de meg van, bár tudom, hogy ez is csak a minimum... van esély rá, hogy ha nagyon figyelek a táplálkozásra és csinálom a hasizom, fenék és combgyakorlatokat az aerob edzés mellett, akkor őszre sikerüljön 7-8 kilót leadnom? tudom, hogy nem csak a súly számít, mert ha a zsírt izommá formálom akkor másképpen alakul ez, de a lényeg azt hiszem érthető. mi a véleményetek?:) előre is köszönöm a válaszokat!
Tulajdonképpen lehet rá esély, bár 7-8 kiló lehet nem fog addigra lemenni de kitudja, ha mozgáshiány végett lett rajtad felesleg meg a sok több feles kalória beviteltől akkor a mozgás már sokat segít. Ha alapjáraton mozogtál de sokat ettél, főleg nassoltál akkor leginkább táplálkozást kell figyelembe venned. Ez tapasztalatból mondom, tudom hogy sokan mást mondanak erre, de én úgy adtam le január óta 20 kilót hogy elhagytam a péksütiket, fehér kenyeret csak heti 1-2 alkalommal ettem minimálisan, de leginkább rozskenyeret ettem. Édességek csak 2-3 hetente egy nagyon kevés maximum. És persze sok mozgás.
Én fegyencedzést és lépcsőgépezést választottam napi 40-50 percet csináltam úgy hogy 2 nap edzés után tartottam 1 nap pihenőt, és azóta lement 20 kiló. Persze napi 3 liter vizet iszok, figyelek arra hogy mikor mit eszek és mennyit ezt azért hozzá teszem, de leginkább a szénhidrátokat és a cukros ételeket kerülöm a mai napig csak minimálisan amit lehet és ennyi.
2014. jún. 16. 23:55
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :) inkább a mozgáshiány miatt... télen depresszió miatt rövid idő alatt drasztikusan lefogytam, aztán ahogy lábaltam ki belőle úgy jöttek fel a kilók. soha nem voltam még ennyi, mint most. pedig alapvetően nem eszek sokat. talán benne volt a jojó-effektus is, de biztos hogy a kelleténél kevesebbet mozogtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!