Menstruációmmal vannak problémáim, menjek orvoshoz?
Nem hinném, hogy ez ne lenne normális.
Mérd meg mennyi is ez a vérzés, csak betétet használj, és mindig mikor cseréled mérd le a súlyát. Így megkapod a mennyiségét a vérzésnek, ha levonod a tiszta betétek súlyát.
Ezzel már mehetsz dokihoz, hogy normális-e a mennyisége.
A fogyókúra alatt is ez volt? Mert lehet az a probléma, hogy nem ettél rendesen, és ez kiborította a szervezeted. Még nem állt vissza a rendes kerékvágásba, hogy normálisan megjön, ezért lehet, hogy hamarosan megint jó lesz.
A másik tippem, hogy túl gyorsan álltál le fogyókúrával. Ezt úgy értem, hogy mondjuk úgy kezdted el, hogy fokozatosan vezetted be azt az étrendet, de most meg túl hamar ettél úgy, mint régen. Ha ez van, szerintem akkor is megint jó lesz, csak idők kérdése.
Több ötletem nincs, de remélem segítettem!
nem eszek most se tul sokat csak annyit hogy ne hizzak de mindik jól lakok
a fogyokúrám alatt nem volt ez de ez nagy gond?
#2 vagyok.
Akkor valószínűleg jól gondoltam, a hirtelen változás miatt lehet(ha jól értettem a kommented). De ha továbbra sem javul, akkor menj el orvoshoz. Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!