Az ételallergia vagy intolerancia Food detective teszttel igazolható?
Figyelt kérdés
Érdemes megcsinálni? Puffadok szinte mindentől, állandóan folyik az orrom és megy a hasam.2014. jún. 15. 21:07
1/6 anonim válasza:
Én is szeretnék ilyet csináltatni,megéri szerintem csak nem olcsó.
2/6 anonim válasza:
én megcsináltattam, csomó mindenre kijött hogy pozitív utána kivizgsáltattam orvosi úton és egyik sem igazolódott. Mondták is hogy sok a hamis eredmény. Megbizhatatlan teszt. Ugyhogy kidobtam 20e Ft-ot az ablakon. Mondjuk nem is volt tünetem rájuk ami már eleve utalt rá hogy nincs ilyen problémám. Van egy anyagcserezavarom és azért nézettem meg nem ilyen probléma okozza-e, de nem.
3/6 anonim válasza:
Milyen ételekre jött ki a pozitív?
4/6 anonim válasza:
Kb 3- ra nem jött ki! Ezért is volt rögtön gyanus, aztán utána jártam és diabetikus és gasztroenterologus is mondta hogy megbizhatatlan teszt! Azóta beszêltem mással is akinek szintén téves eredményt hozott.
5/6 A kérdező kommentje:
De ez nem ujjbegyes. Azt tudom,hogy nem megbízható.... ezt vénából veszik le.
Utolsó biztos,hogy diabetikussal beszéltél.-. nem lehet,hogy az dietetikus volt?
2014. jún. 17. 12:42
6/6 anonim válasza:
De, bocsi az akart lenni csak a telo átirta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!