Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fájhatnak a lábaim?...

Miért fájhatnak a lábaim? Légyszi irjatok?

Figyelt kérdés

A sípcsontom és a combjaim is fájnak,a csontjaimban érzem.. estére rosszabb lesz.Ha felpolcolom őket sokkal jobb .Már 3 napja ez a helyzet (volt már ilyen ,ha front van akkor szokott néhány órát)

Köze lehet ennek ahhoz hogy 1. mosz egy hete influenzás voltam

2.az ünnepek miatt nem étkeztem valami egészségesen

3. elkezdtem fog.gátlo tablettát szedni ( bocs ha hüyleség)

2010. jan. 3. 00:31
 1/7 A kérdező kommentje:
jav.:mosz=most és elnézést az elgépelésekért
2010. jan. 3. 00:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja és estére nemcsakhogy jobban fájnak,hanem "nehéznek" is érzem őket . (ha ez számít valamit)
2010. jan. 3. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Túlsúly nincs?
2010. jan. 3. 00:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincsen,normál súlyban vagyok
2010. jan. 3. 00:43
 5/7 A kérdező kommentje:
ja és ugye nem trombózis? midnkét lábam fáj,nincs bedagadva belilulva a fog.gátlot meg csak 1 hete szedem
2010. jan. 3. 00:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy porc levállás, húzzodás, érszükület addig hogy sclerosis multiplexed van. Keres doki mihamarabb. Az hogy nem eszel rendesen, megfáztál, tabletát szedsz nem magyaráza ezzeket a tünetket stóval inkább keres orvost.
2010. jan. 3. 00:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy még túl az influenzán hidd el!!!
2010. jan. 3. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!