Miért érzem ezt? Írjatok!
Figyelt kérdés
Nem fáj semmim,csak tompák az érzékeim.Nem érzem úgy az ízeket,a saját bőröm sem érzem úgy,a fejem is tompa,olyan mintha nehéz lenne.Voltam már vérvételen és nem találtak semmit.Valami komoly bajom lehet?2011. szept. 28. 17:43
1/3 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől lehet.Bízzunk benne,hogy csak egy kis átmeneti"kémiai zavar"okozza.Más vizsgálatod nem volt?Érdemes lenne egy neurológust felkeresned,ha még eddig nem tetted.Azért ezt nem lehet egy vérvétellel elintézni szerintem(nem mintha ez a te hibád lenne).
2/3 A kérdező kommentje:
Más vizsgálaton nem volt.Az orvos azt mondta.h h a nem múlna el akk menjek tovább a vizsgálattal.MOndjuk mostanában enni sem nagyon ettem,lehet azért van .Remélem...
2011. szept. 28. 18:22
3/3 anonim válasza:
nem tudom,hogy mit jelent az,hogy nem eszel,de ha tényleg nem figyelsz a táplálkozásra(mondjuk egy nap 1x eszel),akkor lehetséges,hogy attól is lehet,de ez egyáltalán nem biztos!én akkor is mennék tovább egy neurológushoz,mert házilag diagnózist nem szabad felállítani,tisztázni kell a valódi okot,ami bármi lehet,szerintem ne hanyagold el ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!