Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jo-e berugni? (irjatok sok...

Jo-e berugni? (irjatok sok valaszt! )

Figyelt kérdés
mar legelosszor 13 evesen rugtam be most 14 vagyok az nagyon karos ????osszesen 4x voltam
2011. okt. 6. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó-e berúgni, mármint jó-e az egészségednek? Nem...

Káros, pláne a fejlődő szervezetnek.

2011. okt. 6. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Fú, hát nem mondom, korán kezdted. Én 16 éves koromban rúgtam be először és utoljára, mert utána kiderült, hogy a szervezetem nehezen bontja le az alkoholt és eléggé rosszul vagyok tőle. Hát szerintem kissé fogd vissza magadat, hidd el, nem jó, ha már ilyen fiatalon berúgsz :/ (Az alkohol az agysejteket is pusztítja elég durván, s azok már nem termelődnek újra, ezt csak úgy megjegyzem)
2011. okt. 6. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Alapból korán kezdted, és még most sem vagy elég idős hozzá, egy pár évig nem is kéne foglalkoznod még a piával. Egyértelmű, hogy káros,de ezt szerintem nem először hallod, meg nem is utoljára, csak rajtad áll, hogy tudsz-e értelmesebb lenni a mai átlagnál.
2011. okt. 6. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy még fiatal hozzá? A mértéktelen ivás mindenkor káros, gusztustalan, agysejt pusztító, közönséges és lealjasító. Csa a mértékletes alkoholfogyasztás az, ami akár még egészséges is lehet, tényleg csak felnőttnek, és csak minőségi italból.
2011. okt. 6. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Valamikor ki kell tapasztalnia, hogy nála hol a határ. Nyilván, ha túlzásba viszi, az bármilyen életszakaszban káros, de egyszer-kétszer belefér az ember életébe, hogy kicsit jobban kirúgjon a hámból, viszont ezt ne 13 évesen tegye.
2011. okt. 6. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy nem lehet elég korán kezdeni. :)))

Én talán még annyi sem voltam, mint a kérdező, amikor először sikerült felhúzni a gömbölyű talpú cipőt. :D

Akkor is nagyot hazudnék, ha azt mondanám, hogy utána sem fordult elő sűrűn.

Mindettől függetlenül az iskoláimat az átlag feletti eredményekkel végeztem. Diplomát csak a saját lustaságom miatt nem szereztem. (és azért, mert már a főiskola előtt sikerült egy aránylag jól fizető és biztos állást találnom, ahol jelenleg is dolgozom.) Ennyit az agysejt pusztulásról. :)

Fiatalabb koromban eléggé eszeveszett módon zajlott az ivászat és ami aznap este jó bulinak tűnt, az másnapra egy komplett rémálom lett. :)

Jelenleg is rendszeresen fogyasztok alkoholt. (ami a sörben merül ki) Viszont mindezt már mértékkel teszem. Utóbbi 5-6 évben egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltam részeg. (a többire nem emlékszem. :DDD )

Szóval a lényeg... Embernek találták ki, de nem állat módjára kell fogyasztani. :)

2011. okt. 6. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Az előzőből még kimaradt: 32/F
2011. okt. 6. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
18 évesen rúgtam be először és utoljára. Szörnyű volt másnap.
2011. okt. 6. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!