Ki tartja undorítónak a hálapénzt?
Lassan szülni fog a párom, és nem tudom, hogy adjak-e. Undorítónak, gyomorforgatónak tartom.
Nem akarom bántani a dokikat, de mi jogon teszi el fél vagy 1 havi fizumat csak úgy zsebbe?
Tudom, hogy keveset keresnek, de ennek nem ez a módja. Fizetem rendesen az adómat, és miért fizessek mégegyszer, ha tényleg orvosi segítséget veszek igénybe.
Igazad van, undorító, hogy az orvosoknak szinte el "kell" fogadnia a hálapénzt. Sajnálatos, hogy a magyar orvosi bérek messze elmaradnak más unióbeli országok orvosainak fizetésétől. És az orvos is ember: szeretne családot, örömet, boldogságot, megélhetést. Az átlagember ezt nem látja, csak azt, hogy jön egy fehérköpenyes és meggyógyít. Az már senkit sem érdekel, hogy vajon mennyit kereshet egy orvos. Mindemellett a felelősség is hatalmas.
Javaslom, hogy nézzétek meg a következő videót:
Előző:
Hidd el, szerintem a legtöbben tudják, hogy mennyit kapnak papiron az orvosok. És mindenki többet szeretne nekik adni.
tudod en ugy godolom, hogy addig amig egy orvos ügyelettel, készenléttel, két szakvizsgával 160ezret keres a kórhazban addig nincs miröl beszelni... az az egesz orszag hibaja, hogy azok a szakmak mint pl orvos tanar,stb nincs megbecsülve. a tanaroknal a minösegröl nem beszelnek most.. az orvos eleteket ment, elvileg a munkajanak eszmei erteke felbecsülhetetlen. szar az egeszsegugy... én szivesen elvegeznem az apolonöi szakot,- most szocmunkas vagyok-de nem havi szaros 80000 ft-ert 3 müszakban karacsonykor, husvetkor mindig...
én adtam halapenzt, a fül orr gegeszem el sem fogadta, pedig egy fiatal doki volt, a nögyogyaszom eltette de foglalkozott velem
Pipálok... és is hányok a hálapénztől.
Ilyen alapon a feljesztőpedagógus miért nem kap az anyukától plusz pénzeket? Mégis csak okosabb gyermeket "csinált" a butuskából, ami egy életen át tart.
"Szerintem, ha az orvos segített világra hozni egy babát megérdemli"
De a jó ég áldjon már téged: NEKI EZ A MUNKÁJA!!! Erre esküdött fel.
A tanár kap pluszt, ha tanítja a gyereket?
A pénztáros, ha kezeli a pénztárt?
Az irodista, aki kinyomtat egy dokumentumot?
És a sort lehetne folytatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!