Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 3cm el kisebb lettem kb fél...

3cm el kisebb lettem kb fél év alatt. Mi miatt?

Figyelt kérdés

198cm vagyok 2éve.

Januárba az orvosi vizsgálaton is annyit mértek.

Pár napja brahiból lemértem magam (egyedül is meg anyám segítségével is.)

195cm vagyok csak. Mi miatt lettem 3 cm-el kisebb?

Hétfőn este, kedd délután, és ma reggel is mértem egyből felkelés után.

17f

2014. jún. 5. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Máshogy mértétek.
2014. jún. 5. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én csak annyit tudok mondani hogy lehetetlen. Próbáljátok meg más mérőeszközzel, lehet azon kisebbek a miliméter-beosztások és azért csúszik el
2014. jún. 5. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez csak idős korban szokott előfordulni, csontritkulás esetén, fiataloknál nem. Viszont ha alulról mérik, mert ugye aki méri csak 160 cm, akkor láthat onnan lentről többet. Cipő volt rajtad mindig?
2014. jún. 5. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A tartásod romolhatott. Az sokat jelent.

Nekem rossz volt a tartásom, és amióta rendszeresen úszok, én meg "nőttem" két centit. (Ami persze nem igazi növés, hanem egyenesedett a hátam.)

2014. jún. 5. 21:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Természetesen mezitláb mértük. Ugyan annál a falnál grafittal be volt húzva egy régebbi, 198as vonal is. Most is ugyan úgy mértük mint ahogy régebben.

Szóval lehet h hanyag tartás miatt?

2014. jún. 5. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, az könnyen lehet!

Ha csak "hanyag", akkor még nagy gond nincs, mert azon könnyen lehet javítani.

Ha már tényleg elromlott a gerinced, akkor viszont már rosszabb a helyzet, az ugyanis az a szint, amikor már hiába akarod, nem tudod csak úgy kihúzni magad. Én sajnos itt tartok már. :(

Szóval talán érdemes lenne elmenned egy orvoshoz, és esetleg gyógytornára járni - már ha tényleg erről van szó.

2014. jún. 5. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!