16 éves vagyok, arra lettem figyelmes hogy, pár hete mintha kisebbek lennének a heréim az eddiginél (a bal különösképpen), néha van hogy kicsit fájnak is. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 22:54
1/3 intrepid válasza:
Nézd, azzal, ha megmutatod urológusnak, nem csinálsz bajt. Fogadnak beutaló nélkül is. Főleg, hogy fáj is, jobb, ha megvizsgálják. Gondolom, nem akarod, hogy így levél alapján diagnózist, és terápiát is írjak.
2/3 anonim válasza:
Menj el orvoshoz jobb felni mint megilyedni a fajdalom a legtobb esetben azt jelzi valami nincs rendben es pont olyan helyen faj ami amugyis nagyon kenyes hely a ferfiaknak. Nem kell szegyelni az a szegeny ha valaki nem megy el idoben es mire elmegy akkor mar nagy baj lehet igaz meg fiatal vagy de a mai vilagban nem lehet soha sem tudni. Udv. 23N
3/3 anonim válasza:
Csak úgy gondolod.Optikai csalódás .
A heréket nehéz pontosan lemérni .Ahhoz jóval kissebbnek kellene lenni,hogy ezt kézzel megállapitsd .Birom mikor
nők adnak tanácsokat fiúknak .Mitől van nekeik ebben
tapasztalatuk ? Még sehol sem olvatam fiúk ,férfiak adtak volna tanácsokat,lányoknak ,nőknek a gondjaikra .
Suszter maradjon a kaptafánál .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!