Miért mondják, hogy a barnacukor egészségesebb, mint a fehér, amikor a barnacukros Nescafé-ben sokkal több kalória van, mint a normál cukrosban?
Figyelt kérdés
Jól ráfáztam, amikor megvettem pont emiatt, hogy a barnacukor állítólag egészségesebb!2014. máj. 31. 17:10
1/3 anonim válasza:
A barna cukor színe lényegében egy csekély mennyiségű cukornádmelasztól származik. Elvileg cukornádból lehet úgy barna cukrot készíteni, hogy a tisztítási folyamat közben megállnak valahol, ahol még nem fehér a termék, de ennél jóval gyakoribb az, hogy a szokásos fehér kristálycukrot készítik el, és ehhez később adnak hozzá egy kis melaszt.
2/3 anonim válasza:
Sajnos a nescaféban ez csak egy remek hívószó, semmi más. Mások is megveszik ezért drágábban a barnacukrosat.
A melasztartalom különbözteti meg a fehér cukortól, ami szerintem nagyon finom, különleges ízű, de nem különösebben egészséges. A barnacukor meg a fehér cukor kb. egykutya, ha egészségről van szó.
3/3 dq válasza:
A kalória egészséges. Attól tudsz mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!