Meddig képes az ember hólyagja tágulni, ha nem mehet el pisilni?
Figyelt kérdés
Általában sokat iszok, a munkahelyemen is. A múltkoriban az történt, hogy egy céges előadáson már nagyon kellett pisilnem. Igaz, előtte való néhány órában megittam egy fél literes ásványvizet, meg 4 nagybögre teát, és egy telefon miatt a kezdés előtt nem tudtam már elmenni wc-re. Pechemre több, mint 2 órán át tartott egyfolytában a továbbképzés, szünet nélkül. Nekem egy óra múlva már rettenetesen pisilnem kellett, a vége felé meg már azt éreztem, hogy szétdurran a hólyagom. Amikor végre kiszabadulhattam a wc-be, nagyon-nagyon hosszan pisiltem. Szerintem legalább másfél percig. Akkor gondolkoztam el, vajon meddig bírtam volna még, ha még muszáj lett volna tovább tartogatnom?2009. dec. 30. 20:24
11/11 anonim válasza:
32/L nekem egy nőgyógyászati műtét után volt olyan tapasztalatom, hogy egy jó ideig nem tudtam pisilni. az orvos azt mondta, rengeteg folyadékot kell inni. a rokonok hoztak ivóleveket, meg ásványviz is volt bőven. betermeltem kb. 3 litert, de mivel elég érzéketlen voltam alul, csak akkor éreztem a pisilési ingert, amikor már durranásig volt a hólyagom. aztán 1,5 órát próbáltam, hátha tudnék pisilni, de nem sikerült. nagyon kínlódtam, már a végemet jártam. szóltam a nővérkének, hogy katéter kellene, azt mondta mindjárt. az a mindjárt úgy 1 óra múlva jött el. akkor már a falat kapartam kínomban. a húgyhólyagom meg akkorára tágult, mint egy nagyra felfújt lufi. 2liter csapoltak le 5 perc alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!