Mitől van az, amikor nem tud az ember nagy levegőt venni, mert köhögnie kell tőle?
Figyelt kérdés
Néha van olyan, hogy nap végére olyan furán érzem a tüdőmet, és úgy érzem, mintha nem tudnám kihasználni a vitálkapacitásomat. Ha mégis erőltetem, és egy jó mély lélegzetet veszek, iszonyúan kell köhögnöm utána, szinte abba se tudom hagyni, mert a köhögés miatt megint mély levegőt veszek, attól még jobban kell köhögnöm... és ilyenkor piciket lélegzek, és órák alatt elmúlik. Mitől lehet?2011. okt. 26. 00:08
1/8 anonim válasza:
száraz vagy hurutos? mennyi ideje érzékelted ezt magadon?
2/8 A kérdező kommentje:
Száraz. És mondom! Csak akkor jön a köhögési inger, ha mélyet lélegzek.
2011. okt. 26. 00:23
3/8 anonim válasza:
ha általában akkor történik ez, amikor rossz idő, vihar van, akkor baj. nekem akkor volt ugyanez, amikor kilyukadt és összeesett a tüdőm. (pneumothorax)
4/8 A kérdező kommentje:
Jézusom, és mitől lyukadt ki? Nekem egyszer pl. azután volt, hogy sok virágport lélegeztem be, de máskor meg nem tudtam mihez kötni, esetleg fáztam, és azt hittem megfáztam.
2011. okt. 26. 00:32
5/8 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt nemrégiben egy megfázásnál, de pár nap után elmúlt. Nem kell mindjárt a legrosszabra gondolni.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem gondolok a legrosszabbra, csak érdekel mi játszódik le ilyenkor a szervezetemben. Egyébként meg mitől lyukadt ki a tüdeje a kettővel előző hozzászólónak?
2011. okt. 26. 18:19
7/8 anonim válasza:
nekem akkor van ilyen ha sokat futok. veszek levegőt,és egyből köhögnöm kell,ez miért van?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!