Miért nem kaptam levegőt?
Suliban ültem órán,nyugalmi állapotban voltam.
Egyszer csak elkezdtem kicsit köhögni(de csak halkan)szinte csak megköszörültem a torkom.Aztán éreztem mintha vmi lenne ott és már erőteljesebben..de nem lett jobb.
Ugye óra volt és nyilván nem akartam túl hangosan köhögni meg krákogni meg stb.ez folytatódott így vagy 3-4 percig (visszafogott köhögéssel) Aztán egyszer csak amikor levegőt akartam venni nem tudtam...nagyon megijedtem..azt hittem ott esek le a székről ezért erősen belekapaszkodtam a padba.Hirtelen nem tudtam h most mit csináljak?! Szóljak a tanár úrnak h épp fuldoklom? Vagy szaladjak csak egyszerűen ki a mosdóba és hívjam fel anyut h rosszul vagyok? míg ezek a gondolatok jártak a fejemben h a tanár hogy fog engem újraéleszteni meg h mit fognak szólni az osztálytársaim egyszer csak krahácsoltam egy nagyobbat és szép lassan kezdett visszaállni a légzésem.Ez az egész így visszagondolva kb csak 5 mp-ig tartott de nekem egy örökkévalóságnak tűnt!!
Aszthmás és allergiás vagyok de ilyen még soha életemben nem történt meg...eddig a pillanatig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!