Mit tegyek? Már alig kapok levegőt!
Sziasztok!
Mandulagyulladásból gyógyultam ki a napokban,de amikor elmúlt a kb. pár óra vagy kb. egy fél nap múlva teljesen bedugult az orrom.Orrspray nem sok volt itthon egy-két puffantásra elég,de nem használt.Inhaláltam kamillával,de azzal sem mentem sokra.Ha az egyik "oldalon" kapok levegőt,akkor a másikon nem...:( Mentolos zsepit használok és eukaliptuszos krémet is kentem az orrom alá de semmi...
Nem tudtok valamit amivel garantáltan helyrejönne???
Nagyon rossz így!:(
Köszi előre is!
Pedig az orrspray lenne a legjobb megoldás...
Igyál nagyon sok folyadékot és próbáld meg langyos vízzel kiöblíteni az orrodat.
Én mindig sós vizet használok, gyorsan segít és mellékhatása sincs.
Tegyél fél deci langyos vízbe csipet sót, keverd el, és önts a markodba belőle, majd szippants fel előbb egyik, majd a másik orrlyukba. Utána hajtsd előre a fejed. Pár másodperc múlva már fújhatod ki az orrod. Napi 3-szor csináld meg.
Óóóhh....nagyon hálás vagyok nektek! Befejezem ezt a pár sort,és megyek megpróbálkozom a sós vízzel...:)
Átlagban napi 2-2,5 liter folyadékot iszom,ezt most max. 3-ra növeltem betegségem alatt.
17:32
Én is így gondolom,ezért nem tudom hogy most mi a fene van,hogy abból már kigyógyultam,de most meg ez van...;)
17:34
Óhh forró tea + neocitrán,bekötött torok,két-három nap napi 2x1 Forcid Solutab (500/125) Megsúgom nem nagy összegű gyógyszer,de a mérete annál nagyobb...;) Emelett az orvos ajánlotta a Cataflamot mivel gyulladás csökkentő,de az ne kötelező.
Így voltam beteg vasárnaptól tegnapig...tegnap már nem fájt a mandulám,de amilyen szerencsés vagyok,bedugult az orrom...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!