Hogy tudok diszxlexiás papírt szerezni? Hogy felmentés kapjak a nyelvi tárgyakból?
Figyelt kérdés
11. dikes vagyok, rossz vagyok a nyelvekből de nagyon minden évem abból telik hogy az angol tanár meg akar buktatni
a magyar nyelvtanból is rossz vagyok van h a második betűt a mondatokban előbb írok le mint az első betűjét.
és szeretnék felmentést kérni a nyelvekből h ne keljen folyton szenvednem a tanárral
2014. máj. 27. 12:26
1/6 anonim válasza:
Nem szenvedni kell a tanárral, hanem tanulni.
Egyébként pedig elmész a helyi nevelési tanácsadóba és onna küldenek tovább.
2/6 Andizsuzsi válasza:
Az iskoláid eddig miért nem küldtek vizsgálatra? Kérsz egy vizsgálatkérőt az iskolában. Egyedileg is lehet, de az hosszadalmasabb, mert az iskola javaslatát/jellemzését úgy is be kell szerezni.
3/6 A kérdező kommentje:
minden tantárgyol 5-4 es vagyok csak a nyelvek nem mennem egyszerűen nem megy bele a fejembe :/ fizikából matekból kitűnő vagyok
2014. máj. 27. 20:35
4/6 anonim válasza:
Fordulj a nevelésügyi tanácsadóhoz.
Ha rám hallgatsz, akkor nem adod fel a nyelvtanulást, még akkor is, ha jövőre meglesz a felmentésed, és nem kell érettségizned nyelvből. Idénre már nem biztos, hogy adnak.
5/6 anonim válasza:
Gyermek- és Ifjúsági Pszichiátrai Gondozó, és csakis pszichiáter vizsgálata után. A diszlexia komoly betegség, nem osztogatják ezt a diagnózist csak ezért, mert problémáid vannak az idegen nyelvekkel vagy a tanárral.
6/6 anonim válasza:
Előző! A diszlexiát NEM pszichiátriai gondozóban vizsgálják, NEM pszichiáter ad szakvéleményt és NEM betegség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!