Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Úszás felmentés, ötletek?

Úszás felmentés, ötletek?

Figyelt kérdés
Jövő héten megyek bőrgyógyászhoz, mert szeretnék úszás alól felmentést kérni. Tudtok valami nyerő ötletet amibe nem tud belekötni és nagy valószínűséggel ad felmentést?
2014. ápr. 13. 15:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az orvost nem fogod tudni átverni ezzel, inkább mondd azt, h víziszonyod van.

Egyébként szerintem hülyeséget csinálsz, jó dolog, ha tud az ember úszni!

2014. ápr. 13. 15:30
 2/15 A kérdező kommentje:
Tudok úszni és szeretek is, de az iskolánkban olyan retkes az uszoda hogy logikusan nem akarok belemenni..
2014. ápr. 13. 15:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász úszás tudom, hogy nem az uszoda "retkessége" miatt nem akarsz bele menni. Am. meg ne vigyél felszerelést mond azt, hogy otthon hagytad és kész.
2014. ápr. 13. 15:36
 4/15 anonim válasza:
mondd meg a bőrgyógyászodnak h milyen retkes az uszoda és undorító belemenni abba a vízbe..
2014. ápr. 13. 15:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Én megértelek kérdező, mert első úszás alkalmával úgy megbetegedtem hogy egy hónapig kiírtak ,szóval részemről le is volt tudva az oktatás :D

Szerintem klórallergiás papír tökéletesen jó lenne erre.Létezik ilyen.

2014. ápr. 13. 15:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Klór allergiára én is gondoltam de ezt mégis hogy adjam be egy orvosnak hogy el is higgye?
2014. ápr. 13. 15:45
 7/15 A kérdező kommentje:

Minden héten hagyjam otthon a felszerelésemet?

Akkor automatikusan egyest kapok és megbuktat.

2014. ápr. 13. 15:50
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Légy férfi

Ne rinyálj

2014. ápr. 13. 15:52
 9/15 A kérdező kommentje:

"légy férfi ne rinyálj"

Ha a kérdésre nem tudsz válaszolni ne koptasd a billentyűzeted.

2014. ápr. 13. 15:55
 10/15 anonim ***** válasza:
Orvosnak elég annyi ,hogy elmondod, uszoda után mindig kiütéses leszel ,viszketsz kiszárad a bőröd piros lesz a szemed,és a csapvizet se bírod, írjon ki.
2014. ápr. 13. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!