Iskolában akkor is elfogadják a felmentést, ha nem orvosi, hanem a szülő írta?
Figyelt kérdés
Eléggé fáj a lábam, ezért nem tudok tesizni(járni még úgy ahogy tudok ,de két kör futás és összeesnék).Suliból kimaradni nem akarok, mert elég sok fontos dolog van ezen a pár napon,tehát nem mennék orvoshoz.Máskor is volt már ilyen fájdalmam, akkoris 2-3nap után magától elmúlt.Ha megkérném anyát hogy írjon nekem felmentést, azt elfogadná a tesitanár?2013. okt. 13. 21:54
1/5 anonim válasza:
Szia, én is írtam a fiamnak, 12 éves, mert a húga lerúgta focival és igen csak fáj a lába. Tanár nagy-duzzogva de elfogadta.
2/5 anonim válasza:
Amennyiben anyukád orvos, mindenképpen ;) Egyéb esetben nem is szabad nekik elfogadni.
3/5 anonim válasza:
Amennyiben anyukád orvos, mindenképpen ;) Egyéb esetben laikustól nem is szabad nekik elfogadni.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, ti iskolátokban hogy van, nálunk évi három alkalommal írhatott a szülő felmentést, teljesen jogosan. Ne kelljen már minden apró cseprő dologgal orvoshoz szaladgálni.
Egyszer ráestem egy műanyag rekeszre, eltört, és felsértette a combomat, anyukám írt felmentést, most ezzel minek orvoshoz menni, meg kimaradni a suliból, míg vagy a kórházban vagy a rendelőben csücsülök...
Én a helyedben felhívnám az osztályfőnököt, és tőle kérdezném meg, hogy elfogadják-e a szülői felmentést. :)
5/5 anonim válasza:
Hivatalosan nem, de ha nem vagy az a logós fajta akkor elfogadja a tanár azt is, de jobban örülnek az orvosi felmentésnek. Nekem volt amikor a térdem fájt mert picit kiugrott a helyéről még szertornán, másnap nem tudtam orvoshoz menni így anyám írt felmentést a tanárnak, a tanár nem fogadta el de megmutattam neki a térdem és akkor mondta hogy jó elfogadja de sürgősen menjek vele dokihoz mert baj lehet. Utána majdnem 1 hónapra felmentett az orvos és utána az iskola orvossal is felvette a kapcsolatot akivel a könnyített tesit engedélyezték jó 3 hónapra, tehát sok mindent nem szabadott csinálnom. Szertornát is elfelejthettem egy jó időre, az edzőm sem engedett tornázni, és utána is külön bemelegítőket kellett csinálnom hogy ne legyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!