Lehet hogy ezért nem nőtt a mellem?
Olyan 11 évesen jött meg a menstruációm. Azt olvastam hogy azután kezd fejlődni a mell és olyan 15-18 éves korra már eléri a kifejlett állapotot. Nos, nekem még mindig olyan alakja van mint 11 évesen. 16 évesen nőtt egy picit, nem tudom mitől.. De 11 éves koromtól kezdve 15-ig szerintem semmit nem változott. A mellbimbóudvar meg a mellbimbó kb. egyben van, a mellbimbóudvar pufi és puha. A mellem alakja normális, de a mellbimbóudvar miatt ilyen hegyes...
Kifejlett állapotban meg el kéne különülnie a mellbimbónak meg az udvarnak. Nekem csak akkor néz ki úgy ha fázok...
Tizenegy évesen szinte minden nap olyan 11-ig vagy tovább fent maradtam. Nagyon sokat stresszeltem, szorongtam, szomorkodtam, sírtam (iskolai dolgok miatt) és mondhatni sovány voltam csípőtől felfelé. (sok bordám kilátszott, a karom is vékony volt) Heti 2x intenzíven sportoltam. Lehet ettől nem nőttek?
A melleid azért olyanok, amilyenek mert a genetikád ilyenre formálta.
A mellméretet nem befolyásolja, hogy meddig maradtál fent.
A sport egy kicsit izmosíthatja a mellkast de nem heti 2 edzésen.
A mellbimbó meg sokaknál általában nem látszik. Általában hidegben vagy izgalom hatására jön elő.
A méret változhat. Kamaszkoromban átlagos mellméretem volt egy ideig kicsi aztán átlagos most meg akkorák, mint két sárgadinnye:))
Szóval még fejlődik pláne ha később szülsz egy gyereket van rá esély, hogy egy kicsit nagyobb legyen szoptatás után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!