Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok,158-9 cm,...

15 éves vagyok,158-9 cm, kb.57 kg. tudom-tudom, túlsúlyos vagyok. Mit tegyek egészségem érdekében? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
térdproblémám van, a porcom megpuhult. az ortopédorvos már adott gyógyszert, de nem segített. próbáltam erősíteni, de már lépcsőzni is alig tudok, hosszú sétáktól is szörnyen fáj. biciklizni próbáltam, de hazafelé tolnom kellett, olyan szinten fájt. valaki tud tanácsot adni, hogy mit sportoljak vagy hogyan egyek, hogy soványabb legyek? meg szeretnék felelni magamnak, és mindenki bánt, de senki sem tudja, hogy képtelen vagyok sportolni... segítsetek, kérlek!

2014. máj. 20. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
57Kg? Az nem sok annyira. Am biotech arthoguard izuletvedo.
2014. máj. 20. 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Úszást próbáld meg, ha az is fájdalmas, akkor súlyzós edzés, fekvőtámasz, evezés. De ha ennyire fáj érdemes lenne megnézetni egy másik orvossal. Fogynod szerintem nem kell.
2014. máj. 20. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:
úszás ? illetve kondizni tudsz rossz térdel is.
2014. máj. 20. 23:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem fogynod kell, hanem az izmaidat, ízületeidet erősíteni, amit csak edzéssel tudsz és helyes táplálkozással. Egyébként nem vagy túlsúlyos.
2014. máj. 20. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!