Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit fognak, vagy mit kell...

Mit fognak, vagy mit kell csinálni majd a lábujjammal? (lent. )

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.És amikor kicsi voltam,olyan 4-5 éves, bele rúgtam a kandallónkba ami kőből van és a bal lábamon a "gyűrűs" ujjam elferdült és alig van benne csont,vagy nem lehet érezni, gondolom mert megállt a növésben.És az a helyzet hogy elég "nyomi" szegényke.De nem fáj.. nem érzek semmit,anyuék azt mondták hogy le kell vágni.Szerintetek ??
2009. dec. 28. 16:00
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

fent van.

ellenőrzöm hogy feltöltötte-e normáisan és linkelem

asszem ez az :S

[link]

2009. dec. 29. 15:39
 22/26 anonim ***** válasza:
Én rosszabbra számítottam! Az anyai nagyanyámnak pont ilyen volt a lábujja az egyik lábán! Csak az volt a gondja, hogy mindig magasabb orrú cipőt kellett keresnie, hogy ne nyomja a "nyomi" ujját, meg ahol az ujj ráfeküdt a másik kettőre, gyakran bepállott a bőr. Nyugodtan menj el orvoshoz a szüleiddel, ő majd megmondja, hogy milyen lehetőségek vannak, ha zavar, hogy ilyen.
2009. dec. 29. 20:03
 23/26 anonim ***** válasza:

Te jó ég! De durva...

Nem bántásból mondom, de ilyet még nem is láttam.:)

Nem zavar, hogy ilyen? Nem nyomja a cipő?

Bocsi, hogy itt kérdezősködöm, csak kíváncsi vagyok.:)

2009. dec. 29. 20:36
 24/26 anonim ***** válasza:
nálam pl a bal lábfejemből a jobb legszélső ujjamból kiáll egy csont,és mindkét mamámé ilyen,szal ez nálunk genetika ,de engem annyira nem zavar :D
2009. dec. 29. 20:49
 25/26 anonim ***** válasza:
na, látom megoldódott :D.én azt hittem az írásodból, hogy nem fejlődött rendesen, és ilyen kis valami, de nem ez rendes lábujj, csak rossz helyen van :)
2009. dec. 29. 21:44
 26/26 A kérdező kommentje:

20:36-os :

nem zavar :D nem is nyomja a cipő xD

semmibaj nyugodtam :D

köszi a válaszokat

2009. dec. 30. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!