Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Koraszülöttség összefügghet a...

Koraszülöttség összefügghet a magas IQ-val és a jó teljesitménnyel?

Figyelt kérdés
Koraszülött vagyok 8 hónaposan születtem és sokat hallom azt hogy a koraszülötteknek van általában fizikai vagy mentális problémája. Nekem nincsen semmi problémám se teljesen egészséges vagyok magasabb az IQ szintem az átlagnál és a fizikai képességeim is elég jók.Nagyon gyorsan tudok tanulni és nagyon logikus és kreativ vagyok.Több barátom is koraszülött és náluk is ilyen képességek jelentek meg.Hallottam azt is hogy a koraszülötteknek nagyobb a pénisze az átlagnál és bele gondolva ez is igaz :).Kiváncsi vagyok mi ennek az oka és ,hogy a koraszülöttségről szóló dolgok igazak-e.

#IQ #köraszülöttség
2014. máj. 9. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10: örülök, hogy tetszik, de mindkét kijelentés igaz. A régen Mensa-tag voltamban nyilván az tetszik, hogy azt hiszed, hogy ez nem múlik el. Hadd világosítsalak fel: elmúlik, ha az ember nem fizet tagdíjat többé.

A pár nagyságrend meg egy kicsike költői túlzás volt. Én a saját IQ-mmal a felső 2%-ban vagyok, a tesóm pedig kb. a 0,01%-ban lehet.

2014. máj. 10. 19:01
 12/13 anonim ***** válasza:
54%

A "pár nagyságrend" kifejezésnek nincs értelme, IQ-bajnok...

A költői túlzást természetesen értettük.

A "tesóm még nálam is pár nagyságrenddel okosabb" helyesen: tesóm még nálam is nagyságrendekkel okosabb.

Na.

2014. máj. 10. 19:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Előző drága, ha az "egy nagyságrend" és a "két nagyságrend" (stb.) kifejezések léteznek (márpedig léteznek - egy nagyságrend általában egy tízes szorzót jelent), akkor a "pár nagyságrend" miért nem jó a te kis lelkednek?

Lefordítsam? Ha az én IQ-m 135 a 15-ös szórással, akkor a tesómé olyan 1350 vagy 13500 lehet :P

Mindegy, asszem eltértünk a tárgytól. Nem ez az a hely, ahol stilisztikai vitákat kéne folytatnunk.

2014. máj. 10. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!