Tanácstalan vagyok. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Mar lassan egy eve minden napos hanyingerem van. Voltam vele pszihologusnal, tudom tudom pszihiaterhez kene mennem de 17 vagyok es ahova a beutalot kaptam nem fogadnak mert 17 vagyok. (iden leszek 18) Szoval bongeszgettem a netet mert megmertem a vernyomasom (147 volt) es ratalaltam h ez lehet szivproblema tunete. Utanaolvasgattam es irta h orrverzes (ma is verzett) lataszavar, fulfajas, faradekonysag es mellkasi fajdalom. Ezek mind megvannak. Mar az osszes letezo kivizsgalason voltam beleertve a kardiologust is. O azt mondta h valami nagyobb a kelletenel de kinoheto es nem kell aggodnom. Elkepzelheto hogy ez a baj? Tanacstalan vagyok:( 17/L2014. máj. 9. 13:00
1/6 anonim válasza:
Elég nagy baj, de ne a netet bújd, mert ott képesek egy kis köhögésre is azt írni, hogy halálos tüdőbaj. Vannak lelki problémáid? Szorogás? Pánikbetegség?
2/6 anonim válasza:
Kivizsgálás után visszamentél az összes leleteddel, szakorvosi papíroddal a háziorvoshoz?
3/6 anonim válasza:
17 évesen 147-es vérnyomás az elég magas.
Ilyenkor a belgyógyász rendszere, napi többszöri mérést javasol, mielőtt rendszeres gyógyszerszedést javasol. Panaszaidat okozhatja, ha tartósan magas.
Persze a szorongással bele hajszolod magad, s ez is emeli a vérnyomást. Itt kezdd a kivizsgálást, labor-belgyógyászat, s ajánlanak gyógyszert, esetleg életmódváltást, pl. nem vagy-e túlsúlyos, nem étkezel-e túl fűszeresen, zsírosan, mozogsz-e eleget?
4/6 A kérdező kommentje:
Jógázok rendszeresen es otthon szoktam edzeni. Panikbetegseggel voltam pszihologusnal ma megyek pszihiaterhet hatha o tud valamit felirni:/ koszonom szepen a segitseget
2014. máj. 9. 14:22
5/6 A kérdező kommentje:
igen mindennel visszamentem de tanacstalan:)
2014. máj. 9. 14:22
6/6 anonim válasza:
Menj el másik orvoshoz,- ne pszichológushoz mert az nem tud segíteni-. Ezt te is tudod, csak nem értem miért nem teszed meg. Kérj beutalót másik orvoshoz. Ha az a gond hogy 17 vagy vidd el az egyik törvényes képviselődet, szülődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!